MONKEYSEE

Je leven staat bol van uitdagingen. Soms kies je daar bewust voor, soms komen ze ongevraagd op je pad. Zaken waar je misschien niet helemaal in thuis bent en waar je graag advies of hulp in kunt gebruiken. MONKEYSEE biedt je een uitkomst. Wij nemen met plezier jouw zorgen uit handen.

In de jungle van de financiële wereld zie je soms door de bomen het bos niet meer. Waar klop je aan als je een huis wil kopen? Moet je nu al over je pensioen nadenken? Wij nemen het regelen van financiële diensten van je over. Of dat nu gaat om de beste startershypotheek, een benodigde verzekering of juridisch advies. We hebben de kennis, de mensen en de diensten die voor jou het meest geschikt zijn. Het leven is tenslotte soms al ingewikkeld genoeg.

Wij zijn Monkeysee. We staan voor je klaar als jouw persoonlijke adviseur en bieden je graag de helpende hand. Waarbij we service net zo belangrijk vinden als jijzelf. Jij hoeft niet te zoeken naar een mannetje zus-of-zo. Dat doen wij wel. Beter nog, we hebben ze al in huis. Bij Monkeysee houden we van korte, duidelijke lijntjes zodat we snel en duidelijk kunnen schakelen.

We werken voor je en maken werk van je. Dat stemmen we geheel af op jou persoonlijk. We houden rekening met je mogelijkheden, je situatie en je wensen. Dat doen we onbevooroordeeld. Jij maakt je eigen keuzes, wij adviseren je daarin. Vandaar dat wij een gegronde geloofwaardigheid hebben. Je hebt bij ons te maken met je eigen vaste aanspreekpunt. Eén partij die alles voor je regelt: hoe makkelijk wil je het hebben?

We hebben een sterk netwerk van bekende partijen. Hierbij moet je denken aan grote verzekeraars, banken en dienstverlenende instellingen. Deze zijn stuk voor stuk door ons geselecteerd op prestaties, betrouwbaarheid en service. Uiteraard met een keurmerk. Zo houden we de beste samenwerking en kunnen we dankzij goede afspraken diensten voor een vriendelijk tarief aanbieden. Zonder aan kwaliteit in te leveren, dat spreekt voor zich.